DPS: Gošović i Ćorić došli u Berane da vrše pritisak na OIK
Berane

DPS: Gošović i Ćorić došli u Berane da vrše pritisak na OIK

Demokratska partija socijalista Berane danas je saopštila da o tome kakva je „pobjeda“ i „trijumf“ opozicije u tom gradu najbolje svjedoči panika u redovima Demokrata i Socijalističke narodne partije, zbog koje su u pomoć u Berane pozvali svoje perjanice Nevena Gošovića i Milisava Ćorića.

U DPS-u ističu da su, s obzirom na to da večeras u 20 sati Opštinska izborna komisija u Beranama treba da donese odluku o prigovorima koje je uložila Demokratska partija socijalista, SNP i Demokrate pozvali Gošovića i Ćorića, koji se trenutno nalaze u zgradi Opštine, kako bi vršili pritisak na članove OIK da odbace prigovore DPS-a.

“Ova dvojica partijskih vedeta SNP-a i Demokrata pozivaju članove biračkih odbora sa izbornih mjesta na koja je DPS uložila prigovore da dođu u zgradu Opštine, ne bi li zajedno pokušali da krivotvore dokumentaciju sa izbornih mjesta i time utiču na odluku OIK. Upravo zbog ovakvih stvari im je bio potreban i pokušaj krađe glasačkih listića sa jednog izbornog mjesta, na koji smo ranije upozorili”, navode u beranskom odboru DPS.

Takav način kršenja zakona i svih demokratskih principa, zaključuju u toj stranci, najbolje govori u prilog činjenici da između SNP-a i Demokrata nikad nije došlo do suštinskog razlaza.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.