Prodaje se Uzana kuća u Londonu, široka svega 2.3 metra
Foto: curbed.com

Cijena 1,14 miliona eura

Prodaje se Uzana kuća u Londonu, široka svega 2.3 metra

Jedna od najužih kuća u Londonu ponovo je na tržištu. Za Uzanu kuću, nazvanu tako jer je široka svega 2,3 metra, vlasnici traže milion funti, to jest 1,14 miliona eura.

Ova interesantna nekretnina poznata je kao Uzana kuća (Slim House) i nalazi se u Vandsvortu, naselju u centralnom dijelu Londona, piše portal Spejsiz.
Do 2013. godine na njenom mjestu nalazio se prolaz, ali su maštovite aritekte osmislile trospratnicu sa veoma lijepo raspoređenim prostorijama i maksimalno iskorišćenim prostorom.

 

Foto: thespaces.com

Foto:thespaces.com

Kosi krov i mnoštvo prozora (i krovnih i običnih) čine da u kuću ulazi dosta prirodne svjetlosti.

Iako je široka samo 2,3 metra, ukupna površina Uzane kuće je 98 metara kvadratnih, a cijena je milion funti, to jest 1,14 miliona eura.

 

Foto: thespaces.com

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.