Jokić Demokratama: Zašto ste izborni materijal odnijeli kući?
Branislav Jokić

Jokić Demokratama: Zašto ste izborni materijal odnijeli kući?

Branislav Jokić, predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS) Berane upitao je večeras Demokratsku Crnu Goru, "zašto su izborni materijal odnijeli kući".

DPS Berane: Demokrate odnijele glasačke listiće kući

"Kada "Demagozi" budu pričali sa partnerima, mogu naširoko i nadugačko da im objašnjavaju kako su najljepši, najpametniji i najsposobniji i da takvih "na svijet nema"'... Iako smatramo da je ovaj nivo političke patologije neprijatan i na daljinu, nažalost, možemo samo sa iskrenim žaljenjem da konstatujemo da će uvijek biti onih koji su zbog mrvica vlasti spremni i na ovakav mazohizam. Što se nas tiče, zaobiđite nas sa tim besmislicama, nego građanima Berana odgovorite na sljedeća pitanja: zašto je vaš predstavnik u biračkom odboru protivzakonito odnio izborni materijal svojoj kući? Da li je to uradio po nečijem nalogu i po čijem? Da li je idejni tvorac ovog nedjela isti onaj ko vas je terjao da histerično vitlate beranskim ulicama i slikate auta, kojima ste sami prethodno skidali tablice?", kazao je Jokić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.