DPS Berane: Demokrate odnijele glasačke listiće kući
DPS

DPS Berane: Demokrate odnijele glasačke listiće kući

Član biračkog odbora iz Demokrata, na biračkom mjestu broj 21 u Zagorju, u Beranama, odnio je sa biračkog mjesta svojoj kući kovertu sa glasačkim listićima na kojima su građani glasali za tu partiju, utvrđeno je komisijskim pregledom zapisnika i biračkog materijala, od strane Demokratske partije socijalista.

"Bez obzira na to što je predstavnik Demokrata u biračkom odboru uredno potpisao zapisnik sa biračkog mjesta, on je glasačke listiće odnio sa biračkog mjesta, što je protivzakonito, ali, očigledno, govori i o predumišljaju.

Očigledna je bila namjera Demokrata da odnošenjem glasačkih listića sa biračkog mjesta da, ukoliko im rezultat ne bude odgovarao, kreiraju novu „aferu“ i optuže DPS za krađu biračkog materijala, što su zapravo oni sami učinili", saopštavaju iz DPS-a.

Dodaju da je to samo jedan od primjera čime su se Demokrate služile na dan lokalnih izbora u Beranama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.