Rambo se takmiči za predstavnika Srbije na Eurosongu: Iskreno se nadamo da nećemo pobijediti (VIDEO)
Rambo Amadeus

Duet sa Beti Đorđević

Rambo se takmiči za predstavnika Srbije na Eurosongu: Iskreno se nadamo da nećemo pobijediti (VIDEO)

Javni servis Srbije objavio je svih 17 kompozicija koje se bore za mjesto predstavnika te zemlje na Pjesmi Evrovizije 2018.

I Rambo Amadeus će se nadmetati za predstavnika Srbije na Eurosongu u duetu sa Beti Đorđević sa numerom Nema te.

Tekst pjesme je pisao on zajedno sa Tanjom Kragujević kao i aranžman na kojem je radio sa Acom Pejčićem.

"Vidim da se mnogi čude otkud ja na Beoviziji, iskreno rečeno čudim se i ja, ali nekad život prosto bude drukčiji od prethodno utvrđenih koncepata. . Ideja je bila da napravimo za Beti Đorđević "HIT jedan kroz jedan", sve ostalo je splet okolnosti. I Beti i ja se toplo nadamo da nećemo pobijediti, njoj se ne putuje, a meni se ne prolazi dva puta kroz isti Psiho Glamour.. Pjesma je tu, pa... sudite djelu a ne liku.", pojasnio je Rambo.

Poslušajte kako zvuči:

Izabrane pjesme takmičiće se na festivalu „Beovizija 2018“, koji će biti održan 20. februara 2018. u Centru „Sava“.

Na 63. „Pjesmi Evrovizije", koja se 8, 10. i 12. maja održava u Lisabonu, glavnom gradu Portugalije, učestvovaće 43 zemlje pod sloganom "All Aboard", a to su: Albanija, Australija, Austrija, Azerbejdžan, Belgija, Bjelorusija, Bugarska, Crna Gora, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Gruzija, Holandija, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Izrael, Jermenija, Kipar, Letonija, Litvanija, Mađarska, Malta, Makedonija, Moldavija, Njemačka, Norveška, Poljska, Portugalija, Rumunija, Rusija, San Marino, Slovenija, Srbija, Španija, Švajcarska, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Ukrajina.

Spisak svih kompozicija Beovozije možete pogledati OVDJE.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.