Martinović : Ukoliko nema rješenja za novu vlast,  ići na vanredne izbore
Martinović

Martinović : Ukoliko nema rješenja za novu vlast, ići na vanredne izbore

Odlaganje konstituisanja vlasti na Cetinju je neodgovorno, i ukoliko nema rješenja treba ići na vanredne izbore, čime bi se dala nova šansa građanima da ponovo razmisle ko je zaslužio njihov glas, ocijenio je predsjednik Odbora Crnogorske u Prijestonici Filip Martinović.

On je istakao da je prošlo skoro dva i po mjeseca od izbora na Cetinju, a da je taj grad na istoj poziciji kao i prije izbora.

“Prijestonica je na istoj poziciji kao i prije izbora, bez ikakve najave plana za upravljanje Cetinjem i bez nove uprave, iako je odavno najavljeno da je dogovorena nova vlast. Građani Cetinja treba da znaju u čemu je problem sa konstituisanjem nove vlasti“, naveo je Martinović, u saopštenju dostavljenom PR Centru.

On je dodao da je prema građanima neodgovorno da se odlaže konstituisanje vlasti, kao da Cetinjani i Cetinje imaju vremena na pretek, “jer vremena za čekanje nema”.

Martinović smatra da, ukoliko nema rješenja za novu vlast, treba odmah ići na vanredne izbore, čime bi se, kako je rekao, dala nova šansa Cetinjanima da ponovo razmisle ko je zaslužio njihov glas.

“Ima dosta građana Cetinja koji dokazano vole svoj grad, koji su u stručnom i moralnom smislu autoriteti u Prijestonici, da zauzmu najodgovornija mjesta u upravljanju Cetinjem i sa ovim političkim mrcvarenjem treba da se stane”, ocijenio je Martinović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.