Dobre komšije: Luštica Bay za Krtoli izdvojila više od 66 hiljada eura
Foto: Luštica Bay

Dobre komšije: Luštica Bay za Krtoli izdvojila više od 66 hiljada eura

U projekte od značaja za MZ Krtoli i naselje Radovići kompanija Luštica Development AD u prošloj godini je uložila 66 hiljada eura. Donacije su realizovane iz sredstava opredijeljenih Protokolom o sponzorstvu koji kompanija svake godine potpisuje sa Opštinom Tivat.

Za ambulantno vozilo namijenjeno potrebama medicinske ustanove u Radovićima obezbijeđena je 21,5hiljada eura, FK Sloga je dobila 5 hiljada, a opredijeljena su i sredstva za sanaciju puta u Đuraševićima, izgradnju i opremanje sportskog terena pored osnovne škole „Branko Brinić“, opremanje društvenih prostorija u Gošićima te finansiranje održavanja Vaskršnjeg turnira, navode iz kompanije

„Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa komšijama a najviše na poštovanju dogovora i onoga što je zajednički interes u razvoju ovog područja. Najviše nas hrabri to što obostrano prepoznajemo probleme i što po tom pitanju imamo izuzetnu komunikaciju koja urodi plodom. U kompaniji Luštica Development su nam u svakom trenutku vrata otvorena i nailazimo na izuzetno razumijevanja kompletnog menadžmenta na čelu sa izvršnim direktorom Darrenom Gibsonom. Luštica bay je živ projekat koji se predano razvija i nadamo se da će se završiti što prije“, saopštio je predsjednik MZ Krtoli Ivan Starčević.

U okviru programa društveno-odogovornog poslovanja i Protokola o sponzorstvu, u prošloj godini kompanija Luštica Development je uložila 156  hiljada eura u projekte od lokalnog i nacionalnog značaja.

Prema riječima Damira Moškova iz Luštice Development, kompanija je vodila posebno računa da više od trećine iznosa bude usmjereno na podršku neposrednog susjedstva Luštice Bay – području Krtoli.

„Vjerujemo da ćemo i ubuduće u tom smislu nastaviti saradnju i pomoći razvoj našeg neposrednog okruženja“, rekao je Moškov.

LuticaBayivot

Foto: Luštica Bay

Luštica Bay je najveći najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja na Mediteranu. Projektom se predviđa izgradnja sedam hotela, dvije marine, stanova, vila i porodičnih kuća, šampionskogog golf terena sa 18 rupa, komercijalno-administrativnog jezgra i ostalih neophodnih sadržaja.

Od 2010 do sada u projekte u zajednici je uloženo više od 1,2 miliona eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.