DPS: Demagozi briljiraju kao plagijatori i falsifikatori
DPS

DPS: Demagozi briljiraju kao plagijatori i falsifikatori

Demokratska partija socijalista kaže da Demokrate briljiraju ali samo u “ulozi plagijatora i falsifikatora”.

Reagovanje DPS-a prenosimo integralno.

“Partija najbizarnijeg političkog marketinga ikad viđenog u Crnoj Gori, gdje se kao biseri nižu gafovi vrijedni pamćenja: od jadnih golubova koji samo što nijeste ispržili na užarenim svjetlima hercegnovske dvorane Park,  do onoga kad je Aleksa pokušao kao Hudini da hipnotiše glasače sa Cetinja, ne bi li neko u bunilu zaokružio na izborima stranku osnivača Sedmog bataljona – još jednom je briljirala! Sada u ulozi plagijatora i falsifikatora.

Dakle, kada vas je cijela Crna Gora ismijala prije četiri mjeseca, jer ste bili šampioni kukanja i zapomaganja, i to takvi da su vašem lideru, kao predvodniku u kukanju, na društvenim mrežama dodijelili adekvatan nadimak, potpuno u skladu sa njegovim ponašanjem i nastupom, a takođe  i stručnom spremom, opominjali smo vas da je to neukusno i nedostojanstveno. Ali, nažalost bez efekta.  Umjesto da se opametite i shvatite da se na tužakanje i kuknjavu na pragovima, pa bili oni i inostrani, uvijek u Crnoj Gori gledalo sa gađenjem i prezrenjem,  vi ste se sve češće pojavljivali u ulozi kukavaca i drekavaca.

Kad ste na tim izborima potučeni, između ostalog jer ste sebe predstavili krajnje nedostojanstveno,   nijeste vidjeli problem u vašim redovima, već ste plaćenim oglasima počeli da ” sipate ljudima u glavu” kako ste pobjednici, nikad jači i bolji?!  Ipak, negdje duboko ste znali da vas je loša kampanja u kombinciji sa kuknjavom, politički ubila.

Umjesto da to kao loše iskustvo, zauvijek zaboravite, i da vas na tu tužnu epizodu vašeg političkog marketinga samo ponekad podsjeti onaj nadimak koji je ostao magistru  Bečiću na društvenim mrežama, vi ste izabrali podjednako nedostojanstvenu taktiku, da se u svom kukavičluku hrabrite tako što plagirate i kao papagaji na račun  DPS -a  ponavljate optužbe koje vam je cijela Crna Gora, od koalicionih partnera do političkih konkurenata, spočitavala mjesecima.

Bilo je svakakvih na političkoj sceni Crne Gore. Za više od dvije i po decenije višestranačja svega smo se nagledali, ali takve neoriginalnosti, neduhovitosti, starmale izvještačenosti i ničim potvrđene umišljenosti kao vaše – nikada nije bilo”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.