Demokrate: Gdje smo mi, tu se čuje lelek i kukanje DPS-a
Demokrate

Demokrate: Gdje smo mi, tu se čuje lelek i kukanje DPS-a

Demokrate Herceg Novog demantuju tvrdnje tamošnjeg DPS-a da “otpuštaju svakog za koga se posumnja da je član DPS-a a zapošljavaju svoje”.

DPS: Demagogija otjerala demokratiju iz Herceg Novog

Po uzoru na svog partijskog vođu, poslušnici filijale DPS – Herceg Novi, izgleda svjesni da od izbora do izbora gube povjerenje i podršku građana, po ustaljenoj praksi iznose notorne neistine i obmanjuju javnost. Od stranke “žestokih momaka” postali su plači-stranka, koja cmizdri i vrijeđa, kako u predizbornoj kampanji, tako i po završetku izbora, koga god stigne, naročito u gradovima u kojima ubjedljivo izgube”, kažu Demokrate.

Svaka pobjeda Demokrata, dodaju oni, znači poraz DPS-a.

“Gdje su Demokrate, tu se jedino čuje lelek i kukanje DPS-a. Znamo da vam nije lako, jer smo razotkrili  vaše skrivene prevarne namjere koje bi sigurno prošle da ste još dvije godine ostali na vlasti. Kukate, jer vam ne damo da kradete. Kukate, jer nema više ugradnje. Znamo da ste navikli da opšti interes i interes građana podredite svom ličnom interesu, ali vam to više ne može biti. Ne sumnjamo da između sebe komentatišete “bilo je lijepo dok je trajalo”, ali sad samo možete da kukate, jer više nema Krušo kamiona na teret lokalne kase”, kažu oni.

Atakujući na nas, zaključuju oni, jasno pokazujete da nas se plašite.

“I treba, jer vašoj politici pohlepe i kleptomanije došao je kraj. A vi samo nastavite da kukate, jer što vi više kukate, to građani bolje žive”, poručile su Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.