Kontrolisano 13 bezbjednosno interesantnih lica, uhapšena jedna osoba za kojim je bila raspisana potraga
Ilustracija

Cetinje

Kontrolisano 13 bezbjednosno interesantnih lica, uhapšena jedna osoba za kojim je bila raspisana potraga

Cetinjska policija lišila je slobode u gradskom području J.D. (63) iz Cetinja, za kojim je bila raspisana lokalna potraga zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. Takođe, službenici OB Cetinje su kontrolisali 13 bezbjednosno interesantnih lica i tom prilikom od jednog lica oduzeli putničko motorno vozilo.

Policijski službenici OB Cetinje su od bezbjednosno interesantnog lica S.Č. (32) iz Cetinja, radi provjere oduzeli putničko motorno vozilo „Toyota Land Cruiser” cetinjskih registarskih oznaka.

Nadalje, službenici OB Cetinje su, postupajući po operativnim saznanjima, u mjestu Zagrablje, na magistralnom putnom pravcu Cetinje – Budva, kontrolisali dva strana državljanina, M.N. (57) i I.S. (37), oba državljani Republike Srbije, i tom prilikom utvrdili da oni nezakonito borave na teritoriji Crne Gore.

"M.N. je izdat prekršajni nalog u iznosu od 200 eura, zbog počinjenog prekršaja iz člana 136 Zakona o strancima, dok je uz konsultacije sa službenicima Odsjeka za strance, vize i suzbijanje nezakonitih migracija, donijeto rješenje o određivanju roka za napuštanje teritorije Crne Gore. Za I.S. je, zbog počinjenog prekršaja iz člana 137 Zakona o strancima, izdat prekršajni nalog u iznosu od 60 eura", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.