Zanio se

Francuski predjsednik prigrlio Rijanu pa ne pušta (FOTO)

Pjevačica Rijana i predsjednik Francuske Emanuel Makron sastali su se u Dakaru kako bi diskutovali o o Globalnom partnerstvu u edukaciji.

Rijana i Makron već su se upoznali u julu kada su pričali o promociji obrazovanja u manje razvijenim zemljama. Ponovan susret desio se u petak, ali nismo sigurni da je Rijani bilo previše drago.

- Ovo je borba u kojoj nikada nećemo stati sve dok svako dijete na svijetu ne dobije pristup obrazovanju - rekla je ambasadorka Global Partnership Education tima i borac za ljudska prava Rijana.

Njenom izlaganju priklučio se i Makron koji je dodao: "Podržavanje obrazovanja nije izbor koji treba da donesemo, već potreba", prenosi Noizz.

Kada su ambasadorka i predsjednik završili svoje izlaganje, mnogima je zapalo za oko način na koji su se pozdravili.

Što i ne čudi jer je bilo jako čudno i pomalo neprijatno. Na fotografijama se vidi kao da Rijani nije pravo što se pozdravlja sa Makronom, i sumnjamo da će biti trećeg susreta.

Nismo sigurni da li je rekao nešto smiješno ili je previše zanesen Rijaninom pojavom, ali predsjednik se malo više opustio u srdačnosti. Na fotkama izgleda kao klinac koji je željan pažnje i traži pet minuta da objasni svoju očaranost njenim prisustvom.

Ipak, poslednja fotka je u fazonu "vidimo se sledeći put, zar ne?"

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.