Očuh i majka u pritvoru  nakon ubistva 15-mjesečne bebe
Privođenje Šišića, foto:rtcg.me

Očuh i majka u pritvoru nakon ubistva 15-mjesečne bebe

Nerminu Šišiću (27) osumnjičen da je pretukao petnaestomjestečnu bebu, sina svoje nevjenčane supruge Jelene Jovović tužilac Zoran Vučinić odredio je pritvor do 72 časa zbog opasnosti od bjekstva. Pritvor je određen i djetetovoj majci.

Podsjetimo, podgorička policija je danas uhapsila Šišića (27) iz Tuzle sa boravkom u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo na štetu maloljetnog sina svoje nevjenčane supruge Jelene Jovović, starog 15 mjeseci.

Majka djeteta, koja je takođe uhapšena, tereti se za kršenje porodičnih obaveza. 

Dječak star godinu dana i tri mjeseca podlegao je povredama jutros u Kliničkom Centru Crne Gore.

Nesrećno dijete je u bolnicu primljeno bez srčane akcije. I pored napora ljekara, izgubio je životnu bitku. 

Policija sumnja da je Šišić duže vrijeme zlostavljao dijete.

"Sumnja se da je N.Š. u dužem periodu fizički zlostavljao maloljetno dijete staro petnaest mjeseci, sina nevjenčane supruge J.J, te da je J.J. tom prilikom zanemarila svoje zakonom propisane porodične obaveze, usljed čega je dijete zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život od kojih je danas, 5.02.2018. godine, preminulo na odjeljenju Dječije bolnice KCCG.u dužem periodu fizički zlostavljao maloljetno dijete staro petnaest mjeseci, sina nevjenčane supruge J.J, te da je J.J. tom prilikom zanemarila svoje zakonom propisane porodične obaveze, usljed čega je dijete zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život od kojih je danas, 5.02.2018. godine, preminulo na odjeljenju Dječije bolnice KCCG.", saopšteno je danas iz policije.

Višestruki prestupnik?

Nermin Šišić iz Tuzle višestruki je povratnik u vršenju krivičnih djela, piše Portal Analitika.

Šišića je prošle godine, kako su izvijestili mediji iz BiH, uhapsila bosanska policija zbog sumnje da je pucao u jednog mladića.

Sumnja se da je tog dana, oko ponoći, na lokaciji Vidikovac na tuzlanskom brdu Ilinčica, nakon verbalnog napada prišao automobilu mladića  i drškom pištolja razbio staklo na lijevim vozačevim vratima, te otišao do svog vozila, vratio se i ispalio jedan hitac iz pištolja u pravcu donjeg dijela tijela mladića, kojeg nije pogodio. Potom je mladića udario drškom pištolja u glavu - saopšteno je u aprilu prošle godine iz Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, objavio je tada Avaz.

Šišić je takođe 2009. godine osumnjičen za pljačku advokatske kancelarije iz koje je ukrao centralnu jedinicu računara, kao i ključeve od advokatovog automobila "citroen C3" (993-M-214), kojeg je našao na parkingu i stavio ga u pogon.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.