Ivan Brajović

Konstantno raste podrška

"SD osvojio duplo više glasova u odnosu na parlamentarne izbore"

Socijaldemokrate Crne Gore su na lokalnim izborima u Ulcinju i Beranama osvojile duplo više glasova u odnosu na parlamentarne, zahvaljujući čemu je SD partija koja ima najveći rast, odnosno koja jedina uvećava podršku na svim lokalnim izborima, saopštio je predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović.

"SD je u Ulcinju osvojio 1.001 glas, što je više nego duplo u odnosu na parlamentarne izbore, na kojima je osvojio 451 glas.

Ukupno gledano, SD je na lokalnim izborima u Nikšiću, Herceg Novom, Cetinju, Petnjici, Mojkovcu, Tuzima i Ulcinju osvojio preko 5.500 glasova, što je više nego duplo bolji rezultat u odnosu na parlamentarne, odnosno 3.000 glasova više", kazao je Brajović.

On je kazao da je zahvaljujući tome  SD jedina partija čija podrška konstantno raste od parlamentarnih izbora, "a uz DPS predstavlja jedini politički subjekt koji je ostvario parlamentarni status u svim opštinama u kojima su lokalni izbori održavani".

"Hvala svim građanima Crne Gore koji nam iz izbora u izbore pružaju sve veću podršku, i koji su u nama prepoznali jedine, istinske predstavnike izvornih socijaldemokratskih vrijednosti i principa. Odličan rezultat koji ostvarujemo je potvrda da smo uspjeli da sačuvamo ovu plemenitu ideju u Crnoj Gori, na šta smo posebno ponosni", zaključio je Brajović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.