DPS: Demagozi traže alibi za poraz
DPS

DPS: Demagozi traže alibi za poraz

Demokratska partija socijalista apsolutno odbacuje sve tvrdnje o kupovini glasova u Beranama koju je iznijela Demokratska Crna Gora, a prenijeli mediji koji su time još jednom prekršili princip predizborne tišine, koja je na snazi do zatvaranja biračkih mjesta u 20 sati. Želimo da informišemo crnogorsku javnost da su nadležni državni organi već obavili svoj posao i nijesu ustanovili nikakve protivzakonite radnje, saopšteno je iz Službe za informisanje DPS-a.

"Ovakva histerija crnogorskih Demagoga samo je proizvod nemogućnosti mirenja sa činjenicom da će danas doživjeti novi  izborni poraz, vjerovatno najveći do sad. Očekujemo da će, kako se izborni dan bude približavao kraju, Demagozi po već oprobanom receptu i uz pomoć njima bliskih medija pokušati da podignu tenzije i izazovu incidente. Zbog toga molimo građane da ne nasijedaju na ove informacije, već da iskoriste svoje biračko pravo i slobodno iskažu svoju političku volju i u Beranama i u Ulcinju", navodi se u saopštenju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.