Bar: Omladina Socijaldemokrata donirala krv

Bar: Omladina Socijaldemokrata donirala krv

Omladina Socijaldemokrata Bara je juče organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi u JZU Opštoj bolnici „Blažo Orlandić“ u Baru.

„Upoznati sa činjenicom da je procenat dobrovoljnih davalaca krvi u Crnoj Gori izuzetno nizak, svega 2,7%, potrudili smo se da damo svoj doprinos i na taj način podstaknemo i druge, kako bi taj procenat bio znatno veći. Dakle, cilj ove akcije je podizanje svijesti kod građana, a pogotovo mladih ljudi, o potrebi dobrovoljnog davanja krvi, s obzirom da se jednom donacijom krvi može spasiti čak tri života, odnosno ta količina krvi se može koristiti za liječenje stotinjak bolesti“ - poručili su iz OSD Bar.

OSDBarakcija

OSD Bar će i u narednom periodu nastojati da kroz ovakve i slične aktivnosti da svoj doprinos unaprjeđenju različitih društvenih sfera u Baru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.