Avion kojeg je udario grom trebalo bi danas da sleti u PG
Aerodrom Podgorica

Avion kojeg je udario grom trebalo bi danas da sleti u PG

Avion kompanije "Rajan Er", koji je sinoć zbog jakog nevremena preusmjeren ka Sofiji, trebalo bi da sleti danas na aerodrom u Golubovcima poslije 13.30 časova.

Podsjećamo, avion je trebao da sleti na aerodrom u Golubovcima oko 20 časova, ali je uslijed nevremena kružio iznad piste.

Tom prilikom došlo je udara groma, i zbog tehničkog kvara let je preusmjeren ka Sofiji, gdje se nalazi tehnička služba kompanije "Rajan Er".

Avion je bezbjedno sletio u Sofiju nešto poslije 21 čas.

Inače, nevrijeme stvara probleme u avionskom saobraćaju.

Kako je Portalu Analitika saopšteno takođe kasni i let Beč – Podgorica, dok su putnici sa leta Montenegroerlajnza Beograd – Tivat koji su bili primorani zbog nevremena da slete na podgorički aerodrome do Tivta prevezeni autobusom. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.