Težak udes u Beogradu: Sudar kamiona, autobusa i auta, 14 povrijeđenih
Foto: Kurir.rs

Težak udes u Beogradu: Sudar kamiona, autobusa i auta, 14 povrijeđenih

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ulici Kneza Miloša 12, u Beogradu na raskrsnici kod Londona, povrijeđeno je 14 osoba.

Od toga, tri osobe su teže povrijeđene, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila kada je putnički automobil udario u autobus, koji je potom udario u semafor, te je semafor pao na kamion.

Tri osobe su teško povrijeđene u nesreći, od kojih je jedna, iz putničkog vozila, prevezena na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Druga teško povrijeđena osoba je, takođe, iz putničkog vozila, dok je treća vozač autobusa.

Navodno, sudarili su se gradski autobus na liniji 74, kamion za dostavu hrane i putnički automobile.

Povrijeđeni su prebačeni u Urgentni centar, a kod dvije osobe konstatovane su teške povrede.

Hitna pomoć dobila je poziv da je došlo do nesreće u 05:34 časova, a na lice mjesta upućeno je pet ekipa, od kojih su četiri bile ljekarske, i jedna transportna. Ostale povrijeđene osobe su zbrinute na licu mjesta, a Hitna pomoć je s intervencijama završila u 06:12 časova.

Zbog istrage i zbrinjavanja putnika, saobraćaj u tom dijelu grada bio je obustavljen, ali je tokom jutra normalizovan.

Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.