Đoković potvrdio da je operisao lakat: Razmišljam pozitivno i vjerujem u brz oporavak
Novak Đoković

Đoković potvrdio da je operisao lakat: Razmišljam pozitivno i vjerujem u brz oporavak

Novak Đoković, nekada najbolji svjetski teniser potvrdio je na svojoj zvaničnoj internet stranici da je operisao lakat, koji ga muči već duže od šest mjeseci i zbog čega je propustio cijeli drugi dio prošle sezone.

Đoković se ove godine pokušao vratiti na Australijan Openu, ali se ispostavilo da je problem sa laktom i dalje prisutan.

“Već dvije godine koliko imam povredu dobijam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke. Nije mi bilo lako da presječem i odlučim šta da radim. Pauzirao sam šest mjeseci uvjeren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i posle svih terapija i odsustva i dalje sam osjećao bol. Pokušao sam da se takmičim na Australijan Openu, jer nedostajalo mi je da se borim na terenu i zato sam morao da probam“, ističe Đoković.

Prvi reket Srbije dodaje da se sa svojim timom dogovorio da pokuša sa drugim opcijama, kako bi pokušao riješiti bolove u laktu.

“Zato sam prije par dana imao manju medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj. Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znate, ovo je baš jedan veliki izazov. Uvijek sam se trudio da na najbolji način brinem o sebi i zato sam uspijevao toliko godina da igram na vrhunskom nivou. Razmišljam pozitivno i vjerujem u brz oporavak sa nadom da ću uskoro moći ponovo da izađem na teren i da radim ono u čemu istinski uživam“, zaključio je Đoković.

Đoković je trenutno 13. igrač svijeta. Do sada je 30-godišnji teniser u karijeri osvojio 12 titula na Grend Slem turnirima. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.