Prevrnuo se kamion, jedna osoba povrijeđena
Sa mjesta nesreće, Foto: Radio Cetinje

Kod tunela Mekavac

Prevrnuo se kamion, jedna osoba povrijeđena

Cetinjanin D.Z.(1961) lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u blizini tunela Mekavac, na magistralnom putu Cetinje – Podgorica.

Kako je saopšteno Radiju Cetinje, do nezgode je došlo kada je D.Z., upravljajući kamionom "Nissan Atleon", iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu, nakon čega je došlo do prevrtanja kamiona. Na licu mjesta intervenisali su pripadnici Vatrogasne jedinice Cetinje, a uviđaj su izvršili službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti.

Vozač kamiona je, nakon nezgode, transportovan u cetinjsku bolnicu.

Saobraćaj se na ovoj dionici odvijao naimjenično, jednom trakom. 

Radio Cetinje

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.