Telefoni otkrili ko je sve bio na nasipu kada je ubijena Jelena Marjanović
Foto: Arhiva

Telefoni dali odgovore na najvažnija pitanja

Telefoni otkrili ko je sve bio na nasipu kada je ubijena Jelena Marjanović

Zoran Marjanović je u vrijeme ubistva pjevačice stajao na potezu gdje je njeno tijelo pronađeno, navodi se u vještačenju mobilnih telefona Marjanovića i ubijene pjevačice.

Kako Blic saznaje, vještačenja mobilnih telefona porodice Marjanović, između ostalih i telefona Zorana i ubijene pjevačice Jelene, odgovorili su na najbitnije pitanje u ovom slučaju: Gdje je bio Zoran u vrijeme pjevačicinog ubistva?

"Rezultati vještačenja mobilnih telefona pokazali su da su Zoran Marjanović i ubijena pjevačica bili na istom potezu, na nasipu u Crvenki kada je ona ubijena. Samim tim, time je dokazano da je pjevačica bila na nasipu 2. aprila 2016. u vrijeme kada je ubijena i sve druge teorije padaju u vodu", priča izvor Blica upoznat sa slučajem.

Kako objašnjava, ovo vještačenje ukazalo je na to gdje su bili i ostali Marjanovići kada je pjevačica ubijena.

"Na nasipu sa pjevačicom je od Marjanovića bio samo Zoran. Niko drugi", naglašava sagovornik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.