Otac tri zlostavljane djevojčice u sudnici nasrnuo na osuđenog ljekara (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Otac tri zlostavljane djevojčice u sudnici nasrnuo na osuđenog ljekara (VIDEO)

Otac tri američke sportistkinje koje je osuđeni pedofil Leri Nasar seksualno zlostavljao dok je radio kao sportski ljekar, nasrnuo je na Nasara u sudnici.

Incident se dogodio tokom čitanja presude za Nasarov posljednji slučaj. Policajci su ga zaista bili i odveli u pritvor, javlja CBS.

Nakon što su se dvije od tri njegove ćerke obratile sudu, njihov otac Randal Margrejvs pitao je sudiju za "pet minuta" u zaključanoj prostoriji sa Nasarom. Sudija mu je rekla da ne može to da učini.

Margrejvs je potom pitao za "jedan minut", ali je sudija ponovila da ne može da dozvoli takvo nešto.

Otac je tada rekao "Onda ću ja morati da dođem tamo" i nasrnuo na Nasara, ali policajci su ga odmah savladali.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.