Beograd: Kod Crnogorca i Srbina pronađena velika količina droge
ilustracija

Beograd: Kod Crnogorca i Srbina pronađena velika količina droge

Policija je u Beogradu, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom danas uhapsila L.P. (23) i državljanina Crne Gore A.K. (26) kod kojih je zaplijenila više od 120 kilograma narkotika i dva pištolja, saopštio je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

"Policija je tokom noći u jednom stanu u Beogradu zaplijenila izuzetno veliku količinu narkotika i uhapsila jednog držžavljanina Srbije i jednog držžavljanina Crne Gore. Kod njih je pronađeno oko 120 kilograma marihuane, pet kilograma spida, oko 15.000 tableta ekstazija, kao i manja količina kokaina" precizirao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović za Tanjug.

Dodao je i da je policija kod osumnjičenih pronašla i dva pištolja.

U saradnji sa policijskim službenicima odjeljenja za suzbijanje krijumčarenja narkotika određeno je zadržavanje za dvojicu uhapšenih kod kojih je pronađeno oko 100 kilograma marihuane, oko 10.000 tableta ekstazija, amfetamina u prahu, dva pištolja, sprave za pakovanje droge i veća količina novca.

Kako saznaje Blic, uhapšeni će sjutra biti privedeni na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.