Bijelo Polje: Snežana nastavlja liječenje u Beogradu, potrebna joj je pomoć

Bijelo Polje: Snežana nastavlja liječenje u Beogradu, potrebna joj je pomoć

Jedanaestogodišnjoj djevojčici iz Bijelog Polja Snežani Zejak potrebna je pomoć za liječenje u Beogradu.

Nakon operacije tumora na kičmenoj moždini 27. decembra prošle godine u Kliničkom centru Srbije, djevojčici su otkazale noge zbog čega je do prije nekoliko dana liječena u bolnici u Risnu.

Odatle je otputovala u Beograd, gdje slijedi hemoterapija i zračenje... Njeni roditelji, Goran i Mersiha, kažu da sa troje djece preživljavaju od 200 eura, koliko otac zarađuje kao stražar. Sa njima živi i Goranova stara i nepokretna majka.

snezanazejak

“Koliko ima dobrih ljudi spoznamo tek kada nas zadesi nesreća”, priča Goran kroz suze, zahvaljujući se komšijama u naselju Rasadnik koji su prvi pritekli u pomoć.

“Zahvalni smo svima i svjesni koliko je teško da nešto izdvoje u ovoj teškoj krizi, posebno Snežaninoj OŠ 'Marko Miljanov', reditelju Blagoti Erakoviću kojeg smo upoznali u Kliničkom centru u Podgorici i koji nam je bio prva podrška i oslonac, doktorki Ljubici Radunović iz KC-a, vlasniku 'Volija' Draganu Bokanu, osoblju bolnice u Risnu, marketu 'Maja' u Rasadniku, kafe-baru 'Monte Karlo' i Srpskoj pravoslavnoj crkvenoj opštini Bijelo Polje, koja je poslije Liturgije na praznik Svetog Save, 27. januara prikupila i uručila novčanu pomoć za Snežanu”, kazao je on za Vijesti. 

Svi koji žele da pomognu mogu to da učine uplatom na broj žiro-računa 520032000000308681 kod Hipotekarne banke, na ime Goran Zejak, ili na devizni račun broj: ME 25520036000001775509.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.