Požar u Baru: Gori preko 500 guma (VIDEO)

Požar u Baru: Gori preko 500 guma (VIDEO)

U barskom naselju Bjeliši oko 18 sati došlo je do požara.

Prema riječima Velizara Čađenovića iz Službe zaštite gore gume, a barski vatrogasci su na terenu.

Na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" objavljeno je da gori preko 500 guma.

"Nema opasnosti po građane i kuće, vatra je pod kontrolom, sem što te gume dosta gore, teško ih je ugasiti, ima mnogo dima, već smo ispraznili pet cistijerni. Često se ovo dešava, ne znam kome je u interesu da to pali. Apelujem da se to ne radi, jer i nama odvlače pažnju, a negdje možemo biti potrebniji", kazao je Čađenović za portal Antena M. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.