Demokrate: Dogovorite koga kod hoćete i odmah ćemo stati iza njega
Demokrate

Demokrate: Dogovorite koga kod hoćete i odmah ćemo stati iza njega

Da ne bismo morali svakom opozicionom subjektu pojedinačno da odgovaramo, a pošto se njihova reagovanja svode na, želimo da vjerujemo, loše shvaćenu ponudu koju je sinoć iznio predsjednik Demokrata, od koje se, želimo da vjerujemo, nijesu preplašili, jer su je unazad nekoliko mjeseci i sami priželjkivali, osjećamo odgovornost prema građanima da vam je ukratko pojasnimo, iako smatramo da joj tumača ne treba, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Oni navode da je ponuda upućena svim opozicionim parlamentarnim političkim subjektima.

"Drugo, jasan stav Demokrata koji je više puta saopšten je da mi imamo partijskog kandidata koji može da pobijedi kandidata DPS-a i to je svima poznato. Vi, poštovane kolege, tvrdite da nije tako, već da to treba biti neka nestranačka ličnost čije ime niko nije saopštio. Mi kažemo: u redu. Pošto definitivno ne podržavate kandidaturu Alekse Bečića,  a kako bi vam olakšali postupak dogovora i kako bi se opozicija konačno ujedinila oko jednog kandidata, nudimo najpošteniju ponudu ikada na političkoj pozornici bez ikakvih uslova. Dogovorite koga kod hoćete i kad god hoćete, u roku za koji vi smatrate da je prikladan, i odmah ćemo stati iza njega najmoćnijom partijskom infrastrukturom. Dakle, prvo tražite da Bečić ne bude i evo nije, pa ste tražili da stanemo iza nestranačke ličnosti, evo stali smo. Sad tražite i da vam odredimo nestranačku ličnost. Pa da nije smiješno, bilo bi tužno. Evo, sad nemate bilo kakvih uslova ili ograničenja. Da vidimo za šta ćete nas sad napasti", zaključuje se.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.