Kompanije iz Rusije planira svakodnevnu liniju Moskva-Podgorica
Ilustracija

Lou-kost kompanija Pobeda

Kompanije iz Rusije planira svakodnevnu liniju Moskva-Podgorica

Ruska lou-kost aviokompanija Pobeda aplicirala je kod tamošnjih vazduhoplovnih vlasti za dozvolu za pokretanje svakodnevne avio-linije između Moskve i Podgorice tokom predstojećeg ljeta.

Pobeda je lou-kost ogranak ruske državne aviokompanije Aeroflot, a već dvije godine prisutna je u Crnoj Gori jer sezonski održava liniju Moskva-Tivat, dva puta nedjeljno.

Na liniji za Podgoricu Pobeda bi saobraćala svojim avionima tipa "boeing B737-800" kapacitete po 186 putnika, i bila bi direktni i veoma ozbiljan konkurent crnogorskoj nacionalnoj aviokompaniji Montenegro Airlines koja već godinama saobraća na toj relaciji.

Inače, ruski turistički poslenici procjenjuju da će ove godine porast broja putnika na aviolinijama između između Rusije i Crne Gore biti između 15 i 20 odsto zbog značajno povećanog interesovanja tamošnjih turista za ljetovanje na Crnogorskom primorju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.