Bečić da predloži mogućeg kandidata
Ivan Vujović

Bečić da predloži mogućeg kandidata

Žao mi je što smo zbog sebičnog pristupa izgubili nekoliko mjeseci važnih za kampanju, ali je dobro što je konačno i Aleksa Bečić prihvatio koncept koji želi cjelokupna opoziciona javnost, zajedničnog nestranačkog kandidata, ocijenio je Ivan Vujović član Predsjedništva SDPa.

Jasno je, ističe Vujović, da samo nestranačka ličnost može pomiriti partijske razlike i okupiti nespornu opozicinu većinu u Crnoj Gori.

"Takvi se dogovori naravno ne prave sa predizbornih govornica, već podrazumijevaju razgovor, kao ozbiljan i iskren pristup, dostojan očekivanja naših birača.Gospodin Bečiću, koji tvrdi da ima najjaču partiju, pripada, ukoliko ima iskren pristup, da inicira proces razgovora, čak i da predloži mogućeg kandidata.Davanje ultimatuma drugima i rokova od 10-15 dana, nakon što su uzalud potrošena dva mjeseca, nijesu dobar pristup i uvjeren sam da će se ukoliko imamo iskrene namjere od njega odustati", poručio je Vujović.

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da će se kandidovati na predsjedničkim izborima, ukoliko se opozicija ne dogovori o zajedničkom kandidatu. On je u Beranama rekao da je spreman da  podrži nestranačkog kandidata opozicije.

“Prvo, mi nećemo učestvovati u dogovorima, i nestranački kandidat ne smije biti ideološki ostrašćen niti da je nekada bio u lopovskim vladama Mila Đukanovića. Imate deset-petnaest dana da se dogovorite. Ako ne uspijete, ja imam petlju da se suprotstavim bilo kome, a ponajviše Milu Đukanoviću”, rekao je Bečić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.