Voz sa američkim kongresmenima udario u kamion, jedna osoba poginula

Voz sa američkim kongresmenima udario u kamion, jedna osoba poginula

Putnički voz koji je prevozio članove američkog Kongresa iz reda republikanaca, uključujući i predsjednika Predstavničkog doma Pola Rajana, udario je u kamion u Virdžiniji, potvrđeno je CNN-u od više izvora.

Najmanje jedna osoba je preminula.

Svi članovi Kongresa koji su bili u vozu, uključujući i članove njihovih porodica, su dobro, a samo neki su zadobili manje povrede.

Predstavnica za medije Bijele kuće Sara Senders potvrdila je da je najmanje jedna osoba poginula, ali nije jasno o kome je riječ.

“Predsjednik je obaviješten o situaciji u Virdžiniji i dobija redovne izvještaje”, navela je Senders, ističući da niko od članova Kongresa nije ozbiljnije povrijeđen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.