Nrekić: Ulcinjani bojkotovali Bečića, salu popunili Podgoričani
Ulcinj

Nrekić: Ulcinjani bojkotovali Bečića, salu popunili Podgoričani

Ono što Demagozi nazivaju svojim “veličanstvenim” skupom u Ulcinju, nije ništa drugo do turistička posjeta 50-ak njihovih aktivista iz Podgorice, tvrdi Ljoro Nrekić, nosilac liste “Ulcinj pobjeđuje – Ulqini fiton Milo Đukanović”.

Nrekić kaže da nikome iz Ulcinja nije palo na pamet da sluša što će reći i kako će im se dodvoravati demagozi ponikli iz SNP-a, čiju politiku i dan danas kreiraju Velizar Kaluđerović i Neven Gošović, jer Ulcinjani odlično znaju šta takva ideologija sa sobom nosi.

“Ponovo je Aleksa Bečić dizanjem magle pokušao da prikrije činjenice da mu je partija, nakon očekivanog početničkog uspjeha, na proteklim lokalnim izborima doživjela strmoglav pad u četiri opštine, u kojima je na sva zvona obećavao pobjedu, koji će se defitivno nastaviti 4. februara, upravo u Ulcinju i Beranama. Tim porazima Bečić će nastaviti svoj niz poraza umjesto pobjeda, a podjele su mu svakako svojstvene, zaključno sa ovom posljednjom koju je napravio okrećući leđa partnerima iz tzv. “građanske opozicije” i nudeći se DF-u, bez obzira na to što je tek prije par mjeseci saopštio da sa DF-om prekida svaku komunikaciju”, smatra on.

Nrekić poručuje da nema boljeg ogledala politike Demagoga od takvih poteza, i onako je sve što javno govore u suprotnosti sa onim što zaista rade.

“Vide to svuda u Crnoj Gori, pa i ovdje u Ulcinju, što će Bečiću biti jasno tek 4. februara, kad umjesto pobjede bude dodao još jedan poraz na spisak svojih političkih “učinaka”, zaključio je Nrekić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.