DPS Berane: Opozicija pokazala nemoć i kukavičluk
Berane

DPS Berane: Opozicija pokazala nemoć i kukavičluk

Današnje sučeljavanje na Javnom servisu uoči lokalnih izbora pokazalo je svu nemoć opozicije u Beranama, kažu iz beranskog DPS-a.

"Pokušavajući gotovo udruženi snagama da napadnu pobjedničkog kandidata Bogdana Fatića, pokazali su da mu svi zajedno nijesu dorasli što će pokazati i rezultati izbora. Ostaće upamćeno za podsmijeh način na koji su se kandidati Demokrata i URA udvarali jedan drugom poput zaljubljenog para na prvom sastanku, dok bi koaliciji „Zdravo Berane“ bilo bolje da je njihov lider Šćekić smogao hrabrosti da se ipak pojavi u emisiji, jer bi za razliku od DF-ovog Živkovića vjerovatno uspio da završi započetu misao i objasni kako je za četiri godine njihova nakaradna koalicija uspjela da uništi Berane", navode iz DPS-a.

Iz te partije kažu da čak ni udruženim snagama nisu uspjeli da daju nijedan konkretan argument ili pokažu zainteresovanost za razvoj grada.

"Dok je naš Bogdan snagom argumenata u potpunosti razorio pokušaj opozicionara da svi zajedno nekako nanestu štetu DPS-u. Emisija je pokazala da DPS ima viziju razvoja Berana, dok sve opozicione partije na ovim izborima jedino vezuje mržnja prema našoj partiji", poručuju iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.