Tuča učenika u Podgorici, reagovala interventna jedinica policije
Ilustracija

Tuča učenika u Podgorici, reagovala interventna jedinica policije

Zbog fizičkog obračuna dva učenika osmog razreda OŠ “Radojica Perović” u Podgorici, koji je mogao da preraste u tuču velikih razmjera između dva odjeljenja, juče je reagovala interventna jedinica policije i spriječila teže posljedice.

Prema riječima učenika te škole koji su posmatrali sukob vršnjaka, rasprava i čarke između dva dječaka su počele u dvorištu, a završile se razmjenom udaraca kod zgrade pored škole. Djeca su se razbježala čim je stigla interventna jedinica policije.

Direktorica OŠ „Radojica Perović” Mirjana Bošković kazala je za Dan da ne zna šta se dogodilo između učenika jer su stariji đaci uredno napustili učionice nakon prve smjene.

“Ništa još ne znamo osim da su se pripadnici policije interesovali za taj događaj. U školi je sve mirno i nastava se odvija po planu. Vidjećemo šta se dogodilo. Nemamo informacije da je bilo posledica nakon tog događaja. Službenici policije utvrđuju šta se dogodilo, ali vjerujem da nije došlo do bilo kakvog incidenta”, kazala je Boškovićeva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.