Knežević: Nisam pristao da sudiji dam 10 000 eura da mi ponište presudu
Milan Knežević

Za napad na policajca u oktobru 2015. godine

Knežević: Nisam pristao da sudiji dam 10 000 eura da mi ponište presudu

Lider DNP Milan Knežević danas je kazao da nije pristao da sudiji da 10 hiljada eura kako bi mu poništili presudu za napad na policajca u oktobru 2015. godine.

“To nikada ne bih učinio, nikada na to ne bih pristao”, jasan je Knežević.

On je poručio da ne prihvata presudu da odsluži zatvorsku kaznu od 4 mjeseca, i poručio Milu Đukanoviću i Dušku Markoviću da sa njome obrišu čelo Milivoja Katnića.

“Kazna mi je smanjena sa 7 na 4 mjeseca, zbog, kako su obrazložili, smanjene urančunljivosti. E, ja poručujem Đukanoviću i Markoviću da je ne prihvatam, Nećete me disciplinovati. Nemam namjeru da odustanem od borbe koju vodi DF”, kazao je Knežević.

On tvrdi da neće pobjeći iz Crne Gore.

“Oni i voljeli da ja emigriram, ali ostajem u Crnoj Gori, u Mojanovićima, druga kuća pored željezničke stanice”, kaže on.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Predrag Bulatović, poručio je da se nastavlja žestok progon Demokratskog fronta, a da se to pokazuje i na presudi Kneževiću.

“Pokušavaju da osude sve naše članove koji su u progonu.  Hože da zabrane DF. Poručujemo im da to neće proći. Presuda Kneževiću je besmislena. Mi ćemo pružiti snažan otpor ovome. Ovo nije presuda suda, već sluga režima u odori sudije. Nije presuda institucija države”, poručio je Bulatović.

Dok aktivisti DPS kriju kokain u gaćicama, niko ne odgovbara,m ali nas progone. Nećemo im to dozvoliti, poručio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević. kaže da se silom ne mogu boriti protiv DF i da će imati odgovor.

Šef NSD Andrija Mandić kaže da je ovo presuda mafije.

“Odgovorićemo na sve pritiske”, poručio je on.

CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.