Glogovac se ne predaje, Crvena zvezda poručila: Pobijedićeš!(FOTO)
Nebojša Glogovac

Glogovac se ne predaje, Crvena zvezda poručila: Pobijedićeš!(FOTO)

Sjajni glumac, koji se liječi na Institutu za onkologiju, nijednog trenutka, nijednim svojim gestom nije pokazao da se predao.

Jedan od srpskih najboljih glumaca, koji je ozbiljno bolestan  ne predaje se i lavovski se bori.

Zaposlenima na Institutu, kao ni pacijentima koji dijele odjeljenje sa njim, nijednog trenutka, niti jednim svojim gestom nije pokazao da se predao, prenosi Telegraf.

Sa druge strane, zaposleni uz Institutu, ostali su zatečeni činjenicom da se poznati glumac suočava sa bolešću, zbog koje je morao da bude hospitalizovan kod njih.

Izvori Telegrafa navode da nevjerica vlada i među ljekarima i među sestrama, koje na hodnicima ne mogu da sakriju suze.

Čak je i Crvena zvezda objavila na Instagramu poruku podrške glumcu, koji je njihov veliki navijač.

Radi se o fotografiji sa 143. derbija na kojoj je transparent sa Glogovčevom replikom iz filma "Nebeska udica", prenosi Dnevno.rs.

- Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže... i pobijediš - poruka je Sjevera, a Zvezda je na Instagramu uz ovu objavu poručila - Pobijedićeš!

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.