Kolašinski spasioci izvukli muža i ženu iz snijega na putu preko Trešnjevika
Trešnjevik, foto: M.G. mapio.net

Put neprohodan

Kolašinski spasioci izvukli muža i ženu iz snijega na putu preko Trešnjevika

Pripadnici kolašinske Službe zaštite i spasavanja su juče kasno popodne spasili Goluba Vučetića iz Plava i njegovu suprugu koji su se putničkim vozilom golf 2 zaglavili u snijegu na putu preko Trešnjevika.

Sličnu akciju kolašinski spasioci su imali prije četiri dana kada su na istom lokalitetu spasili bračni par iz Tivta koji je dva dana bio zarobljen na toj dionici, piše Dan.

Iz Službe zaštite i spasavanja apeluju na nadležne da što prije postave signalizaciju kako bi upozorili vozače da je put od Mateševa do Andrijevice preko Trešnjevika neprohodan zbog snijega.

Kažu da su uslovi na tom putu surovi, a da visina sniježnog pokrivača iznosi preko metar.

Iz službe ističu da zbog nepostojanja adekvatne signalizacije vozači ne znaju da je taj put neprohodan, pa krenu tom dionicom, jer im navigacioni sistem pokazuje da je to kraća relacija.

U Službi zaštite i spasavanja i još jednom apeluju na vozače da ne idu putem preko Trešnjevika jer je neprohodan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.