Đukanović pozvan na molitveni doručak kod Trampa
Milo Đukanović, Arhiva

8.februar

Đukanović pozvan na molitveni doručak kod Trampa

Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović pozvan je na molitveni doručak kod predsjednika SAD Donalda Trampa 8. februara.

Osim Đukanovića, poziv da prisustvuju tom tradicionalnom događaju uručen je i predsjedniku i potpredsjedniku Skupštine Ivanu Brajoviću i Branimiru Gvozdenoviću, poslaniku Aleksandru Damjanoviću, direktoru Zavoda za zapošljavanje Sulju Mustafiću, bivšem predsjedniku JP Nacionalni parkovi Urošu Andrijaševiću, kao i biznismenima Marku Batu Careviću i Radu Ljumoviću.

Molitveni doručak je događaj koji se svake godine, prvog četvrtka u februaru, održava u Vašingtonu i predstavlja seriju sastanaka, svečanih ručkova i večera.

Nacionalnom molitvenom doručku prisustvuje oko 3.500 ljudi, koji uključuju zvanice iz preko 100 zemalja. Domaćini su članovi američkog Kongresa, a organizuje je hrišćanska organizacija The Fellowship Foundation. Osmišljen je kao forum koji okuplja i gradi odnose političke, društvene i biznis elite.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.