Srednjoškolac nožem i bokserom napao osnovce, policajac spriječio tragediju
Ilustracija

Novi Pazar

Srednjoškolac nožem i bokserom napao osnovce, policajac spriječio tragediju

Dva učenika Osnovne škole "Meša Selimović" u Novom Pazaru povrijeđena su večeras u tuči u školskom dvorištu.

Njih je, prema nezvaničnim informacijama, nožem i bokserom napao i povrijedio zasad nepoznati srednjoškolac, a teže posljedice je spriječio policajac Faris Mehović, pripadnik PU Novi Pazar, koji se slučajno zatekao u dvorištu, prenosi Avaz.ba

Prema informacijama iz Opšte bolnice u Novom Pazaru, jedan od učenika ima posjekotine u predjelu glave nanesene nožem, i povredu od metalnog boksera, dok su drugom povrijeđena usta.

Policajac Faris Mehović, koji se našao u dvorištu kad je izbila tuča, primijetio je komešanje i odmah razdvojio zavađene učenike. Zatim je svojim autom sustigao napadača nedaleko od škole i savladao ga, dok nije došla patrola.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.