Sedmogodišnji dječak uhapšen jer je udario učiteljicu (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Sedmogodišnji dječak uhapšen jer je udario učiteljicu (VIDEO)

Policija u Majamiju uhapsila je sedmogodišnjeg dječaka koji je optužen da je udario učiteljicu.

M. A. iz škole je izveden s lisicama na rukama. 

Učenik je najprije smješten u psihijatrijsku bolnicu gdje su ljekari izvršili procjenu njegovog mentalog stanja, a zatim je poslat kući.

Lokalni mediji su prenijeli vijest da je dječak izveden iz menze zbog igranja s hranom, zatim je napao učiteljicu i više puta je udario u leđa dok oboje nijesu pali na zemlju.

Školski policajac je dodao da su preduzete sve standardne mjere prilikom hapšenja učenika, no dječakova majka kaže da je njen sin žrtva "policijske brutalnosti".

Učiteljica planira da podnese tužbu protiv učenika, zbog kojeg je policija i ranije reagovala.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.