Foto: Facebook

Za vikend

"Najbolje iz Crne Gore" u Delti

Manifestacija "Najbolje iz Crne Gore", pored već tradicionalnog izdanja tokom jeseni, imaće i zimsku premijeru ovog vikenda u podgoričkom tržnom centru Delta Siti.

Na manifestaciji će učestvovati proizvođači: vina, maslina i maslinovog ulje, meda, pršuta, mlijeka i mliječni proizvodi, ljekovitog bilja, organskih proizvoda.

Organizatori kažu da je interesovanje i ove godine za manifestaciju bilo ogromno, ali da će se zbog ograničenosti prostora, predstaviti oko 30 proizvođača.

"Sajam okuplja lokalne poljorivredne proizvođače iz svih krajeva Crne Gore na jednom mjestu i idealna je prilika da u međusobnoj komunikaciji ukažu na probleme sa kojima se susreću u proizvodnji i distribuciji svojih proizvoda.Uz dobru prezentaciju, što zasigurno nudi sajam “Najbolje iz Crne Gore”, i kvalitet koji je nesporan, vjerujemo da ćemo pomoći da proizvodi naših proizvođača, naročito onih manjih nađu što lakše put do tržišta".

Cilj sajma je i da se utiče na svijest potrošača da kupuju što više domaće proizvode, te da naši prehrambeni proizvodi postanu nacionalni brendovi i kao takvi rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi, dodaju organizatori.

"Tokom dvodnevne manifestacije posjetioci će moći da da kupe direktno proizvode od naših proizvođača, te da se u neposrednom kontaktu upoznaju sa procesom proizvodnje. A koliko je projekat ”Najbolje iz Crne Gore” uspješna priča najbolje govori podatak da manifestaciju posjeti oko 20.000 posjetilaca", navode organizatori.

Sajam će biti otvoren od 10 do 22 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.