Cetinje: Četiri kafića kažnjena zbog služenja alkohola maloljetnicima
ilustracija

Cetinje: Četiri kafića kažnjena zbog služenja alkohola maloljetnicima

Zbog služenja alkoholnih pića maloljetnicima četiri lokala na Cetinju su kažnjena novčanom kaznom od kojih je jedan i zatvoren.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su u saradnji sa službenicima Uprave za inspekcijske poslove – Odsjeka za turističku inspekciju, postupajući po planskim aktivnostima u cilju sprečavanja nedozvoljenog točenja alkoholnih pića u ugostiteljskim objektima maloljetnim licima, izvršili obilazak šest ugostiteljskih objekata i tom prilikom registrovali nepravilnosti u četiri ugostiteljska objekta, saopštila je danas Uprava policije.

Službenici cetinjske policije  i turistički inspektori su 26. januara u vremenskom intervalu od 21 do 23,45h obišli šest ugostiteljskih objekata.

Nepravilnosti su registrovane u ugostiteljskim objektima „KUD Njegoš”, „Krigla”, „Ka Doma” i „Iris”.

"Ugostiteljski objekat „KUD Njegoš” u ulici Njegoševoj, u vlasništvu M.D. iz Cetinja, je zapečaćen a odgovorno lice u pravnom licu je novčano kažnjeno prekršajnim nalogom u iznosu od 2200 eura. Ugostiteljskom objektu „Iris”, u ulici Njegoševoj, u vlasništvu A.Ć. iz Cetinja, izdat je prekršajni nalog u iznosu od 2200 eura, dok su ugostiteljski objekti „Krigla“, u vlasništvu J.V. iz Cetinja, i „Ka Doma“, u vlasništvu L.Z. iz Cetinja, kažnjeni sa novčanim kaznama u iznosu od po 200 eura", stoji u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.