Novljanin uz prijetnju nožem pljačkao pazare iz kladionica
ilustracija

Novljanin uz prijetnju nožem pljačkao pazare iz kladionica

Policija Herceg Novog rasvijetlila je tri krivična djela razbojništvo i jedno krivično djelo teška krađa u produženom trajanju.

"Službenici CB Herceg Noci su, 29. januara postupajući na osnovu operativnih saznanja rasvijetlili tri krivična djela razbojništvo počinjena na teritoriji Opštine Herceg Novi i tom prilikom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv B.R. (32) iz Herceg Novog", saopštila je Uprava policije.

B.R. je juče uhapšen u Budvi, zbog sumnje da je, osim tri razbojništva u Herceg Novom, počinio krivična djela razbojništvo na području Budve.

Policija sumnjiči B.R. da je opljačkao kladionice "Volkano“ 30. novembra prošle godine kada je kako se sumnja otuđio 475 eura, „Euro loto“, 10. decembra iz koje je otuđio 300 eura i „Šansa“, 24. januara ov godine kada je otuđio 300 eura.

Sumnja se da je ova krivična djela počinio na način što je ulazio u sportske kladionice u večernjim časovima i uz prijetnju nožem otuđivao dnevne pazare.

Osumnjičeni B.R. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu - navode iz policije.

Hercegnovska policija je juče uhapsila i M.K. (24) iz Herceg Novog zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa u produženom trajanju.

-Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 15.09.2016. godine do 26.09.2016 godine u mjestu Kamenari upotrebom fizičke snage povalio u više stanova – vikendica koje su u vlasništvu stranih državljana, kojom prilikom je otuđio televizore, druge tehničke stvari kao i jedan gumeni čamac. O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Herceg Novom koji je naložio da se M.K. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa u produženom trajanju - stoji u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.