Split: Šokantan snimak tuče dvije učenice pred publikom (VIDEO)
Foto:Screenshot

Split: Šokantan snimak tuče dvije učenice pred publikom (VIDEO)

Šokantan snimak tuče dvije učenice iz Splita kruži društvenim mrežama. Na snimku je vidljivo kako jedna drugoj zadaju udarce dok više desetina njihovih vršnjaka navija.

Obračun se odigrao u Ličkoj ulici, javlja Slobodna Dalmacija koja iz PU Splitsko-dalmatinske nezvanično doznaje kako su posljednjih dana zaprimili prijave o dogovorenim tučnjama, ali po izlasku na teren nisu zatekli nikakve izgrednike niti je ijedan učenik splitskih škola zatražio ljekarsku pomoć.

Masa je glasno navijala, sve je počelo udarcem u glavu, mršavija i manja djevojka završila je na podu, a jača i veća obrušila se na nju između dva automobila svom snagom. Jedan od najpotresnijih trenutaka je onaj kada je na trenutak zastala, ozareno pogledala okupljenu publiku i videći u njima ohrabrenje i podsticaj, bespomoćnu djevojku nastavila je tući. Tuča je ubrzo prekinuta, a plavokosa djevojka jedva je došla sebi, vidno uznemirena i ošamućena.

Iz splitske policije potvrdili su kako su zaprimili prijave o tučama na ulicama, u ovom trenutku analiziraju snimke i pokušavaju utvrditi identitete učesnika, ali nikakve detalje ne mogu iznositi do završetka istrage.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.