LP Kotor izabrao novi Odbor, na čelu Drašković
Vido Drašković

LP Kotor izabrao novi Odbor, na čelu Drašković

Kotorski Liberali izabrali su novi Opštinski odbor za mandatni period 2018. – 2022. godine dok je za predsjednika Odbora, na 5. Izbornoj Konvenciji, izabran Vido Drašković, saopšteno je iz ove partije.

"Buduće aktivnosti opštinskog odbora biće usmjerene ka afirmaciji i realizaciji novog partijskog programa i smjernica političkog djelovanja Rezolucije za naredno četvorogodište.

Na lokalnom nivou zalagaćemo se da se istorijska riznica postignutog jedinstva graditeljstva, umjetnosti i kulture valorizuje i stavi u funkciju razvoja opštine, tako što će se obezbijediti sklad prosperiteta, razvoja i socijalnog aspekta s jedne strane i kvaliteta životne sredine očuvanjem prirodnog i kulturnog bogastva s druge strane. Svojim djelovanjem spriječićemo da padnu u zaborav ličnosti zaslužne za kulturno nasljeđe kojim se ponosimo, a kojem se divi čitav svijet, što će doprinijeti jačanju   bokeljskog i crnogorskog identiteta", saopšteno je na Izbornoj Konvenciji.

Aktivnost Opštinskog odbora će biti usmjerena ka očuvanju Luke Kotor i preuzimanju upravljanja operativnom obalom od strane Luke Kotor.

Konferenciji LP Kotor, prisustvovao je i predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.