Indijca usisao aparat za magnetnu rezonancu (VIDEO)

Indijca usisao aparat za magnetnu rezonancu (VIDEO)

Indijac Radžeš Maru (32) poginuo je kada ga je usisao uređaj za magnetnu rezonancu tokom posjete pacijentkinji u jednoj bombajskoj bolnici.

Nesrećnog prodavca je privukao snažan magnet kada je donio metalnu bocu sa kiseonikom svekrvi njegove sestre, koja je sobi sa ovim aparatom čekala pregled.

On nije na vrijeme pustio kanister, koji je prilikom udarca počeo da curi, pa mu je ruka ostala prikliještena u komori.

Obdukcija je pokazala da je smrt uslijedila nakon samo dva minuta zbog gomilanja vazduha između pluća i tkiva koje vezuje grudni koš, što je obično posljedica probijanja plućnog krila.

Trojica zaposlenih u bolnici su uhapšena zbog sumnje da su počinili ubistvo ih nehata, zaboravljajući da isključe mašinu, a snimci bezbjednosnih kamera su predati policiji.

Žena kojoj je Maru išao u posjetu primljena je na liječenje zbog virusnog oboljenja, a umjesto pregleda prisustvovala je jezivoj tragediji.

"Bio je prosto usisan. Ruka mu je ostala zaglavljena, tijelo mu je oteklo i nije mogao da govori", opisuje strašan prizor Hariš Solanki.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.