Babaić: Nijesmo mi krivi SDP-u što su posrnuli
Onur Babaić

Babaić: Nijesmo mi krivi SDP-u što su posrnuli

Svjedoci smo višednevnih pokušaja političkog davljenika da se, u nedostaku bilo kakve političke ponude građanima Berana, klasičnim podmetačinama obračunava sa Socijaldemokratama, poručuje predsjednik OO Socijaldemokrata Berana Onur Babaić u reagovanju na saopštenje SDP-a.

SDP očekuje konkretne rezultate Tužilaštva zbog snimka iz Berana

"Zaista je otužno do koje je mjere postala iskompleksirana partijska vrhuška nekad časne partije, a danas Stranke Dubokog Posrnuća (SDP). Po ko zna koji put šačica u ambicijama pregorelih političara u nestajanju pokušava da se istrgne iz nebitnosti, ali na njihovu žalost, a na ogromnu sreću građana Berana i cijele Crne Gore nema im spasa. Nisu im Socijaldemokrate krive što su u 2017. godini oni osvojili 0 glasova u Nikšiću, a mi preko 2300, a u Herceg Novom u koalicionom nastupu sa URA-om osvojili manje glasova nego mi u samostalnom nastupu, što su na nedavno održanim izborima u 4 opstine osvojili 4, a mi 7 mandata, što im je pala podrška sa 11 na 1 mandat u Petnjici, sa 5 na 3 mandata na Cetinju, dok su u Tuzima i Mojkovcu izgubili parlamentarni status, što su im njihov manifest za okupljanje “progresivnih snaga” svi izignorisali te što ih više ne konstatuju ni njihovi saborci iz (malo)građanske opozicije i pored konstantnih javnih vapaja da ih barem pozovu na razgovor", navodi Babaić.

Kako dodaje, najsmješniji dio posrnulih saopštenja stranke u nestajanju je njihovo upiranje prstom u pravosudne organe i izigravanje tužibabe kod Delegacije EU.

"Samo još fali da su pozvali Stejt Department da im pomogne u njihovoj borbi da “demokratizaciju” CG i to u kolu zajedno sa njihovim uglednim parlamentarcima iz DF-a. Mada su vrlo obazrivi poslije debakla sa saopštavanjem neistina nakon čuvenog nekolikominutnog sastanka sa potpredsjednikom Pensom. Što se tiče riječi sramota koja je upotrebljena u jednom od njihovih saopštenja, veće prevare nema od one kojom je SDP obasipala građane CG u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore poručujući da neće sa DF-om u koaliciju. Ne samo da su to pogazili, nego su postali klasični njihovi priveščići ne bi li samo negdje okusili makar i mrvice vlast", navodi Babaić.

Kako navodi, ono što je u svemu dobro je činjenica da su građani Berana i ostatka Crne Gore tu i sve ostale njihove nečasne rabote prozreli i zato ih nakon tih izbora postavljaju na mjesto koje im pripada, a to je na marginu političkih dešavanja u CG.

"Tako će biti i u Beranama gdje su pokušali da kroz koaliciju dvije partije sa kojima niko neće čak i za sto da sjedne i razgovara, a bez ikakve konkretne ponude građanima, pređu census, ali svi ovi očajnički potezi govore da su svjesni da je cenzus za njih samo misaona imenica", zaključuje Babaić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.