DPS Berane: Građani znaju ko je Bogdan Fatić
DPS

DPS Berane: Građani znaju ko je Bogdan Fatić

Današnjim saopštenjem URA je pokazala da je izgubila i posljednje zrno političkog dostojanstva. Podmetačine i monstruozne laži koje je danas plasirala URA u svom saopštenju, samo pokazuju u kakvoj se panici nalaze predstavnici ove marginalne grupe, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Berane.

Iz DPS-a su reagovali na saopštenje beranske URA-e sa u kojem se navodi da su sa IP adrese Bogdana Fatića slate poruke mržnje u najgorem obliku.

"Iako su klevetama pokušali da diskredituju nosioca naše liste Bogdana Fatića, uspjeli su samo da sebe unize. Sve što su naveli u svom saopštenju je netačno! O konkretnom slučaju vođen je postupak i tada je utvrđeno da se nepoznato lice, počinilac ovog djela, u dužem periodu, sa raznih lokacija konektovao na više raznih wi-fi priključaka u gradu, a od toga samo  jednom na Bogdanov, i to u susjednom lokalu, do kojeg je dopirao signal Bogdanove mreže. Dakle, sve ono što ste naveli u vašem saopštenju je laž i manipulacija. O vašoj inventivnosti svjedoči i činjenica da ste ovu podmetačinu  već pokušali da plasirate građanima i pred prošle parlamentarne izbore, ali isto kako vam tada to nije pošlo za rukom, neće ni sada", kažu iz DPS Berane.

Poručuju da takvim manipulacijama samo sebi prave štetu "jer građani dobro znaju ko je Bogdan Fatić i o kakvom čovjeku je riječ".

"To će se najbolje potvrditi već petog februara, kada će ubjedljivom pobjedom koalicije „Berane pobjeđuje“, Bogdan Fatić postati predsjednik Opštine Berane, a vas, uvjereni smo, neće biti u beranskoj Skupštini", zaključuje se u saopštenju DPS-a Berane.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.