Danilovgrad: Policajac za vrijeme službe boravio u kafiću
Ilustracija

Pokrenut disciplinski postupak

Danilovgrad: Policajac za vrijeme službe boravio u kafiću

Protiv starijeg policajca I klase Stanice policije OB Danilovgrad K.D. pokrenut je disciplinski postupak zato što je u vrijeme trajanja smjene boravio u lokalnom ugostiteljskom objektu, pišu Dnevne novine.

“Kada je shodno posebnim zadacima iz patrolnog lista, na reonu I u Danilovgradu, trebao obavljati poslove i zadatke na sankcionisanju nepropisno parkiranih vozila u užem dijelu grada, obilazak ulica 9. decembar, Sava Burića, Vlajka Đuranovića, Njegoševe, Bijelog Pavla, Baja Sekulića, kontrolu vozila i vozača u skladu sa Zakonom o bezbjednosti saobraćaja, bez odobrenja nadležnih starješina boravio je u ugostiteljskom objektu „Galija“ u Dečanskoj ulici, što je utvrđeno od starješine Đ.S., koji je kontrolnim obilaskom zatekao policijskog službenika K.D. da izlazi iz UO „Galija“, propustivši na taj način da obavlja predviđene poslove i zadatke, čime je počinio težu povredu službene dužnosti iz Zakona o unutrašnjim poslovima”, navodi se u zaključku disciplinskog tužioca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.