Tramp: Ja sam stabilni genije, tvitujem iz kreveta
Donald Tramp

Tramp: Ja sam stabilni genije, tvitujem iz kreveta

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da ponekad objavljuje postove na Tviteru iz kreveta, za vrijeme doručka ili ručka.

On je rekao da to čini uglavnom ujutru ili uveče, jer je veoma zauzet tokom dana.

Tramp je u intervjuu za britanski ITV kanal rekao za sebe da je "stabilni genije" i da jede kvalitetnu hranu, prenosi B92.

Kada ga je novinar podsjetio da je rekao da voli da jede hamburgere i pije koka-kolu, Tramp je kazao da jede kvalitetnu i zdravu hranu koju spremaju najbolji svjetski kuvari, ali da voli da jede i takvu hranu povremeno. 

"U suštini mislim da se dobro hranim", rekao je Tramp. 

On smatra da je veoma popularan u Velikoj Britaniji i da to vidi po broju poruka koje dobija iz te zemlje. 

Upitan da prokomentriše to što ga mnoge žene kritikuju, Tramp je kazao da podržava žene i da mnoge žene to razumiju. 

Govoreći o tome da li će SAD sklopiti trgovinski sporazum sa Velikom Britanijom nakon Bregzita, američki predsjednik je kazao da hoće. 

On je dodao i da je francuski predsjednik Emanuel Makron prijatelj i da mu se mnogo sviđa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.