Šehović: Nikome nikad nijesam obećao posao, niti tražio da to čini u moje ime
Damir Šehović

Štitiće se pred nadležnim sudovima

Šehović: Nikome nikad nijesam obećao posao, niti tražio da to čini u moje ime

Povodom danas objvljenog teksta o navodnom zapošljavanju u Beranama, ukoliko odbornik SDP-a pristane da pređe u SD, oglasio se i ministar prosvjete Damir Šehović koji je navodno garantovao posao.

''U cilju objektivnog informisanja javnosti želim da saopštim da nikada niti jednom kandidatu za odbornika nijesam obećavao zaposlenje bilo kog člana porodice u zamjenu za prelazak iz jedne u drugu partiju, niti sam od bilo koga tražio da u moje ime to čini. Razumijem frustraciju pojedinaca zbog izvjesnog nestajanja SDP-a sa političke scene, kao i njihovu drskost i spremnost da najprizemnijim podmetačinama pokušaju da odlože svoj definitivan politički krah, ali ne dozvoljavam nikom, pa ni njima, da moje ime uvlače u sopstveni politički brlog u koji su upali zbog naopake politike koju njihovi lideri vode'', poručio je on.

Zato, u želji da se zaštiti od sličnih čaršijskih priča trećih lica o njemu, zasnovanim na principu “rekla-kazala”, ubuduće će kako je kazao biti prinuđen da svoj lični i profesionalni kredibilitet štiti pred nadležnim sudovima.

Podsjetimo, danas su Vijesti objavile audio snimak na kome član beranskog odbora Socijaldemokrata i direktor Srednje stručne škole u Beranama Naser Gargović navodno nudi neimenovanom kandidatu za odbornika Socijaldemokratske partije da se povuče sa izborne liste SDP-a i Demosa, obećavajući da će mu zauzvrat suprugu zaposliti u vrtiću ili Univerzitetskom centru.

Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.