Nejmar o Realu: Srećan sam u PSŽ,  glasine će uvijek postojati
Nejmar

Nejmar o Realu: Srećan sam u PSŽ, glasine će uvijek postojati

Brazilac Nejmar demantovao je glasine o mogućem prelasku u Real Madrid.

Već nedjeljama se spekuliše da bi napadač mogao da napusti Pari Sen Žermen samo godinu dana nakon istorijskog transfera od 222 miliona eura.

"Srećan sam u PSŽ, srećan sam kakve saigrače imam. Dobro igram, imao dobre brojeve, došao sam da stvaram istoriju. Glasine su uvijek postojale i uvijek će postojati. Od vremena u Santosu, pa tokom perioda u Barseloni u svakom prelaznom roku se pominje moje ime. Nemoguće je to izbjeći. Ali srećan sam ako to znači da sam dobar igrač, o kvalitetnim fudbalerima se uvijek spekuliše", rekao je Nejmar, prenosi B92.

On je u subotu bio dvostruki strijelac u pobjedi PSŽ nad Monpeljeom 4:0. Postigao je 26 golova na 24 utakmice ove sezone.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.