U noćnom klubu ubijeno 14 osoba
Foto: Ilustracija

Brazil

U noćnom klubu ubijeno 14 osoba

Naoružani muškarci usmrtili su u noćnom klubu na sjeveroistoku Brazila najmanje 14 osoba, među kojima dvoje maloljetnika. U napadu je povrijeđen i 12-godišnji dječak, prenosi BBC.

Tri automobila sa napadačima parkirala su se kod kluba u gradu Fortaleza u ranim jutarnjim časovima. Lokalni mediji su izvijestili da su napadači pripadnici kriminalne bande koja je umiješana u krijumčarenje drogom.

Sekretar za bezbjednost u brazilskoj državi Seara, Andre Kosta, potrvdio je na konferenciji za novinare vijest o poginulima u klubu „Foro do Gago”.

„Nema razloga za paniku i strah. To je događaj koji se jednom događa, kao što se dešava širom svijeta sa 50 ili 60 pognulih”, prenijela je njegove riječi mreža „Globo njuz netvork”. On je, kako se navodi, dodao da policija nije mogla da učini ništa da to spriječi. 

Izvor: Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.